Ben je op zoek naar de mooiste lego city bouwsets van 2022? Wij hebben ze voor je gevonden. In dit artikel nemen wij je dan ook mee in de prachtige werelden van het nog altijd ongekend populaire speelgoed lego City. Een aanwinst voor iedere speelgoedkast en voor jongens en meiden vanaf 7 jaar!

Laten we snel de top 10 Lego City bouwsets 2022 bekijken. Met onze selectie maak je gegarandeerd de beste keuze! Er zijn bovendien ook nog eens geweldig mooie aanvullingen te koop om het helemaal compleet te maken!

  1. LEGO City Politie Mobiele Commandocentrale
  2. LEGO City Zware-vrachttransporteerder
  3. LEGO City Brandweerkazerne
  4. LEGO City Treinen Vrachttrein
  5. LEGO City Brand bij het Hamburgerrestaurant
  6. LEGO City Brandweer Ladderwagen
  7. LEGO City Politie Snelle Achtervolging
  8. LEGO City Pick-uptruck en Caravan
  9. LEGO City Maaidorser Transport
  10. LEGO City Treinen Passagierstrein

Ben je benieuwd geworden naar het verhaal achter onze keuze? Hieronder lees je meer informatie over de selectie lego bouwset!

1. LEGO City Politie Mobiele Commandocentrale 60139

Hoe geweldig is deze Lego City set! Een bijzonder complete mobiele commando centrale bestaande uit maar liefst 374 onderdelen en een 4-tal figuren. Dat staat garant voor bouw en speelplezier! Met als verhaal een uit de gevangenis ontsnapte boef. En die boef moet jij gaan vangen! De truck met een afneembare cabine en politiehond die bij deze set horen maakt deze set helemaal compleet.

Je vindt deze set hier.

2. LEGO City Zware-vrachttransporteerder 60183

Het rijden op een grote vrachtwagen is de droom van ieder kind. Met deze set komt die droom stukken dichterbij. Laat de helikopter helpen om elke zware vracht op de aanhanger te krijgen, koppel de aanhanger los of vast en ga naar de plek van bestemming. Deze geweldige set bestaat uit maar liefst 344 onderdelen en je krijgt er een 2-tal figuren bij. Samen met de helikopter (die op de aanhanger van de vrachtwagen past zorgt deze set voor absoluut speelplezier.

Onder andere hier te koop.

3. LEGO City Brandweerkazerne 77944


De avonturen van een brandweerman zijn geen dag hetzelfde. En dat is precies waar deze brandweerkazerne voor zal zorgen. Deze gigantisch grote Lego City set bestaat uit maar liefs 919 onderdelen en bevat 6 figuren. Samen met een wagen voor de commandant en grote brandweerwagen met lader kan je elk avontuur aan en zorgt deze set voor uren speel- en bouwplezier. Er zijn bovendien ook nog eens een echte brandweerhond en helikopter inbegrepen. Leuk en compleet! Een absolute aanrader die de derde plek in onze lijst dan ook echt verdiend heeft.

Te koop op deze website.

4. LEGO City Treinen Vrachttrein 60198

Met deze mooie bouwset geef je invulling aan een spannend avontuur. Waarbij de trein op afstand te besturen is en er een complete rails inbegrepen is. De wagens zijn aan de locomotief te bevestigen en dat maakt het natuurlijk helemaal compleet. Deze set bestaat uit maar liefst 1226 onderdelen en 6 figuren. Maar dat is zeker niet alles. Je krijgt ook nog eens veel leuke elementen om je eigen verhaal compleet te maken. Zorg jij ervoor dat de vrachten op tijd aankomen?

Te vinden bij o.a. Bol.com.

5. LEGO City Brand bij het Hamburgerrestaurant

Help! Er is brand bij het hamburgerrestaurant en die moet geblust worden! Ga jij deze uitdaging aan en zorg jij dat iedereen veilig is door de brand te blussen. En dat blussen wordt dankzij het echte waterkanon levensecht! Je gaat namelijk met echt water aan de slag. Leuk en uitdagend. Deze mooie set bestaat overigens uit maar liefst 327 onderdelen en je krijgt 3 figuren. De set zorgt door het spannende verhaal voor uren bouw- en speelplezier!

6. LEGO City Brandweer Ladderwagen

Met deze brandweer ladderwagen stap je in het avontuur van stoere brandweer mannen en vrouwen. Deze set is bijzonder compleet en er voor kinderen met de leeftijd vanaf 5 jaar. Deze mooie brandweerauto met ladder is op te bouwen aan de hand van maar liefst 214 onderdelen en zorgt voor uren bouw- en speelplezier. Er zijn bovendien 2 figuren inbegrepen.

7. LEGO City Politie Snelle Achtervolging

Maak je klaar voor een gevaarlijk snelle achtervolging en zet de helikopter in om de achtervolging te stoppen en de boeven in te rekenen. Niets mooier dan deze set met een spannend verhaal. Deze mooie set bestaat uit maar liefst 294 stenen en 4 figuren. Dat deze set voor veel speel en bouwplezier zal zorgen hoeven wij je vast niet te vertellen. Een echte aanrader!

8. LEGO City Pick-uptruck en Caravan

Met deze Lego City Pick-uptruck en caravan ga je een spannend en leuke vakantie tegemoet. Heb je jouw vakantiebestemming bereikt? Dan is het tijd om alle spullen klaar te zetten en te genieten. Van het bos ontdekken tot vissen vangen of het stoken van een kampvuurtje. Wie van kamperen en vakantie houdt zal deze set die uit maar liefst 344 onderdelen bestaat zeker waarderen! Je krijgt er bovendien ook nog eens 3 figuren bij, hoe leuk is dat!

9. LEGO City Maaidorser Transport

Het boeren leven wacht op je met deze leuke set! Neem plaats in de cabine van de vrachtwagen of maaidorser en zorg voor het land. Dankzij de vele bewegende onderdelen lijkt deze set bijzonder veel op voertuigen uit het dagelijks leven, je gaat bovendien een geweldig avontuur tegemoet. Deze mooie Lego City set bestaat uit maar liefst 358 onderdelen en je krijgt er 2 minifiguren bij. Laat het spel en bouwplezier maar beginnen!

10. LEGO City Treinen Passagierstrein

Hebben we het beste als laatste bewaard? Want met deze trein speelgoedset van Lego City heb je werkelijk uren bouw en speelplezier. Met een echte rails waarover de trein kan rijden, perron en stoplichten komt de werkelijkheid met deze set wel heel dichtbij. De trein kan bovendien ook nog eens op verschillende snelheden rijden en je kunt er oneindig veel rails bijkopen. Deze geweldige set bestaat uit maar liefst 677 onderdelen en heeft veel mooie mogelijkheden. Voor iedere jonge machinist een echte aanrader!

Lego City zorgt voor absoluut bouw- en speelplezier!

Je hebt zojuist de top 10 Lego City bouwsets 2022 bekeken. Heb jij een keuze kunnen maken tussen de vele avonturen en mogelijkheden? Wist je trouwens dat je ook verschillende sets met elkaar kunt combineren. Dat maakt spelen met Lego nog leuker, spannender en voor de echte avonturier.Geef je fantasie dus de vrije loop en ontdek de wereld van Lego City!

Meer bouwsets bekijken? Breng dan een bezoekje aan onze partnerwebsite.

Read More

Posts not found

Sorry, no other posts related this article.